مشکلات مرتبط با گرما و رطوبت
گرما و رطوبت
تغییرات ناگهانی در دما و رطوبت ممکن است اثرات نامطلوبی بر سلامت داشته باشد. مواجهه با دمای بالا منجر به اتلاف آب و الکترولیت های بدن (نمک ها) می شود و ممکن است منجر به گرمازدگی و شوک حرارتی شود. در شرایط گرم و خشک، احتمال ایجاد کم آبی در بدن وجود دارد مگر اینکه مایعات کافی مصرف شود. اضافه کردن مقدار کمی نمک به غذا یا نوشیدنی به پیشگیری از گرمازدگی (بویژه در طی دوره وفق پذیری) کمک میکند مگر اینکه مصرف نمک برای یک فرد ممنوع شده باشد.
در صورت گرمازدگی و پس از تعرق شدید، مصرف غذا و مایعات حاوی نمک به بازیابی الکترولیت ها کمک میکند. مسافران باید مایعات کافی بنوشند تا سطوح عادی تولید ادرار را در بدن حفظ کنند؛ مسافران مسن باید توجه بیشتری به مصرف مایعات کافی در آب و هوای گرم داشته باشند زیرا رفلکس تشنگی با افزایش سن کاهش می یابد. باید مراقبت های لازم انجام شود که نوزادان و خردسالان مایعات کافی بنوشند تا از کم آبی بدن پیشگیری شود.
ممکن است در آب و هوای گرم تحریک پذیری پوست مشاهده شود (عرق سوز). غالبا عفونت های قارچی پوست نظیر تینا پدیس (بیماری پای ورزشکاران) همراه با گرما و رطوبت بدتر می شود. دوش روزانه با استفاده از صابون، پوشیدن لباس پنبه ای گشاد و استعمال پودر تالک برای نواحی حساس پوست به کاهش ایجاد یا گسترش این عفونت ها کمک می کند.
قرارگیری در معرض هوای گرم و خشک و گرد و خاک ممکن است منجر به سوزش و عفونت چشم ها و دستگاه تنفسی شود. به منظور کاهش خطر مشکلات چشمی از لنزهای تماسی استفاده نکنید.